Over mij

fotoDoe maar wat je leuk vindt

Boekhouding wil ik zo makkelijk mogelijk maken. Veel mensen hebben geen affiniteit met de boekhouding, regeltjes, wetswijzigingen. Ik niet, integendeel; je mag me er ’s nachts voor wakker maken. Ik bied met mijn ervaring daarom verschillende pakketten aan en help je graag zoveel als je me nodig hebt, dan doe jij wat jij leuk vindt en laat je aan mij over waar ik van hou; jou helpen met de getallen. Zo kan ik mijn ervaring inzetten waar nodig en eventueel met je delen.

Uitleggen

Van oorsprong ben ik een controller en geen standaard boekhouder. Het verschil zit hem in, dat ik graag inzoom op de cijfers en het een sport voor mij is om de kosten te verlagen voor de klant. Daarmee zet ik nèt dat stapje extra. Ik neem de tijd om je alle ins- en -outs uit te leggen, dat doe ik op een rustige, jip-en-janneke achtige manier. Als dan dat ‘aha-lampje’ gaat branden heb ik weer een boekhoudkundig zieltje gewonnen.

In het kort ben ik, Maarten Wiering, getrouwd met een prachtige Texelse en trotse vader van twee kinderen. Trapt zaterdags een balletje in een vriendenteam, heeft wel iets met mannen-gadgets en is een echt mensenmens.

Boekhouder met lef

Na 12 jaar ervaring bij verschillende boekhoudkantoren en middel tot grote organisaties heb ik de stap genomen om voor mezelf te beginnen. Ik heb namelijk wel een grote liefde voor getallen maar niet voor bazen. Na een goed afscheid van mijn vorige baan heb ik stoute schoenen aangetrokken en ben ik voor mezelf begonnen, want een communicatief vaardige, ervaren boekhouder met lef, die zijn eigen boontjes kan doppen kan natuurlijk ook gewoon zijn eigen zaakje(s) runnen.