Diensten

Wat bied ik aan

Hier vind je een lijst van de verschillende pakketten met prijzen die MW Boekhouding aanbiedt. Om je alvast een indruk te geven van de kosten en de mogelijkheden. Aan de hand van een vrijblijvende intakegesprek  besluiten we samen welk pakket met diensten het beste bij je past en stellen we indien nodig een uniek pakket samen. Dit doe ik aan de hand van een eenvoudige quick scan.

  • Administratie; Twinfield is het standaard boekhoudprogramma die de mogelijkheid geeft om je zelf te laten boekhouden of dat je de boekhouding door mij laat doen.
  • Belasting; Hiervoor gebruik ik KBP, dit is een erkend belastingprogramma die gekoppeld is met Twinfield. Tevens beschik ik daarmee over de nieuwste informatie als het gaat om regels met betrekking tot de belasting maar daarnaast beschikt het pakket ook over praktische en actuele achtergrondinformatie, zoals Fiscale gidsen.
  • Salarissen;
  • Jaarverslag; MLE samenstel (Make Life Easier) genereert in één werkproces een jaarrekening, publicatiestukken, een accountantsrapport, een samensteldossier en een SBR instance. Het is een volledig geïntegreerd werkproces.
  • Financieel advies; Gevraagd en ook ongevraagd. Als het goed gaat, maar ook als het slecht gaat. Maar altijd op een goed beargumenteerde manier, welke te begrijpen is en waarmee we samen iets kunnen.

 

Quick scanQuick scan

Quick scan

Een vrijblijvend intakegesprek

BoekhoudingBoekhouding

Boekhouding

Het verwerken en bijhouden administratie

BelastingenBelastingen

Belastingen

Diverse belastingen op- en aanleveren

SalarissenSalarissen

Salarissen

Salarisstroken, verzamelstaten en P&O

JaarwerkJaarwerk

Jaarwerk

Jaarrapport en verslag opstellen

Financieel adviesFinancieel advies

Financieel advies

Hulp bij diverse vraagstukken